onsdag 9 juli 2008

Who You Gonna Call...?

Ghostbusters med Bill Murray, Dan Akroyd, Harold Ramis och Ernie Hudson var en av mina absoluta favoritfilmer när jag var yngre. Hade filmen inspelad på video och såg den så många gånger att bandet till slut gick sönder. Så när jag läser idag på Newsarama.com att det förlaget TokyoPop ska göra en 192-sidors one-shot på Ghostbusters till hösten så spetsar jag naturligtvis öronen lite extra. Jag är inte direkt något stort fan av manga och den teckningsstil som ofta är förknippad med den, men tittar man på bilderna här nedan så tycker jag ändå att det ser vändigt snyggt ut.


Läs mer här.

4 kommentarer:

junkultur sa...

Hmmm, jag begriper inte riktigt detta. Riktar sig denna till de som gillar manga, eller till 80-tals-nostalgikerna? Känns mest bara märkligt.

Johan Dohrman sa...

Kanske till båda. Men du har en poäng. Det känns lite märkligt att de väljer att serien i mangastil.

Staffan sa...

Tokyopop är ett av de stora mangaförlagen och de har haft stora framgångar med sina mangaadaptioner av Disney-filmer och liknande som de lyckas sälja in till Wal-Mart och liknande butiker.

De har haft stora problem de senaste åren med att hitta nya mangalicenser och satsat väldigt mycket på vad de kallar OEL manga dvs Original English Manga varav det här nog är ett i raden.

Johan Dohrman sa...

Tack för den informationen Staffan.