söndag 11 januari 2009

Geektest 2: Justice Society of America

Eftersom det inte blir några recensioner den här veckan så tänkte jag att vi skulle leka lite "vem är vem?". Hittade den här bilden precis och tyckte den var perfekt för just det här. En liten ledtråd är att alla på bilden är eller har varit medlemmar av Justice Soceity of America. En ledtråd till får ni, den ni tror är Superman är egentligen inte Superman, i alla fall inte om vi ska vara petiga.

5 kommentarer:

junkultur sa...

Hah! Den tar jag utan problem. Det är ju Kingdom Come Superman. Mannen med det grå tinningarnas charm. Resten? Inte en aning.

Geekporr sa...

Flash, Green Lantern, Power Girl, Hawk Man + en alternativ Superman.

Christoffer W sa...

Förutom de allra uppenbaraste så kan jag iaf namnge Sandman, Mister Terrific och Dr. Mid-Nite.

Johan Dohrman sa...

Bra jobbat med det blir bakläxa för det flesta av er, särskilt dig Junkultur (någon mer än Kingdom Come Superman borde du ha kunnat). Geekporr får godkänt liksom Christoffer W (även om jag undrar lite vad han menare med de allra uppenbaraste...). Facit till detta test kommer här:

Från västra övre hörnet: Flash I, Obsidian, Magog, Ma Hunkel (också känd som Red Tornado), Lightning, Jakeem Thunder med tillhörande rosa magisk ande, Damage, Judomaster III, Hawkman, Liberty Belle II, Hourman II, Mister America II, Widcat III, Stargirl, Mister Terrific, Wildcat, Doctor Mid-Nite III, Amazing-Man III, Starman (okänt vem i ordningen), Cyclone, Green Lantern, Power Girl, Earth-22 Superman (Kingdom Come), Sandman II och Citizen Steel.

Christoffer W sa...

"(även om jag undrar lite vad han menare med de allra uppenbaraste...)"

Haha, borde kanske skrivit dom också egentligen, men jag syftade på Flash, Hawkman, Green Lantern, Power Girl (hon kanske inte är så uppebar vid närmare eftertanke) och Superman. :)