tisdag 17 juni 2008

Seriehyllan är tillbaka, plus DC Comics serier i september

Hej alla glada serieälskare! Det var ett tar sen sist, men har det lugnat ner sig lite och jag kommer att få mer tid för att skriva i bloggen, förhoppningsvis mycket mer än tidigare. Så jag hoppas att ni kommer hit ofta och skriv gärna en lite kommentar, det uppskattas!

Igår släppe DC Comics listan över de titlar som företaget släpper i spetember. Mest intressanta här är de titlar som är knutna till DC:s stora crossover event Final Crisis, där vi i september får ta del av Final Crisis #4, Final Crisis: Revelations #2, Final Crisis: Legion of Three Worlds #2 samt Final Crisis: Rouges' Revenge #3. Ska bli mycket intressant att följa dessa titlar. Andra intressanta titlar från DC i september är bland annat första numret av Secret Six av Gail Simone (Nicola Scott & Doug Hazelwood står för illustrationerna) och bygger vidare på miniserien med samma namn som kom för två år sedan.

Batman, Detective Comics, Nightwing och Robin kommer alla att knyta an till Grant Morrisons pågående story arc, Batman R.I.P., en minst sagt illvarslande titel för oss Batman-fans, men det återstår att se om Morrison verkligen kommer ta livet allas vår Dark Knight.

Action Comics #869, Blue Beetle #31, Booster Gold #12, The Flash #244 och Brave and the Bold #17 är andra titlar som kan vara värda att kolla in under september. Så också Green Lantern #28 där Blackest Night kommer allt närmare (Geoff Johns gört ett fantastiskt jobb med denna och alla andra titlar han just nu arbetar med för DC). Vill ni kolla hela listan med DC:s releaser i september så hittar ni den på Newsarama.com (
http://www.newsarama.com/comics/080616-dc-solicits-sept08.html).

Så det var allt för nu, men framåt helgen så kommer som vanligt ett par korta recensioner av veckans aktuella serier. Vi ses då!

Inga kommentarer: